Safari in Botswana ★★★★★

De reis

Dag 01&02 Amsterdam-Windhoek

Met de bus worden we naar Schiphol gebracht voor de vlucht naar Windhoek. De volgende morgen komen we aan in Windhoek en worden we naar ons hotel gebracht. In het hotel kunt u uitrusten van de vlucht. U kunt gebruik maken van het zwembad of een drankje nemen in de bar. U heeft toegang tot de Executive Lounge met gratis ontbijt en diverse warme en koude hapjes en drankjes gedurende de dag. En S’avonds staat er een diner voor u klaar.

Dag 03 Windhoek – Ghanzi

Nadat we je bemanning hebben ontmoet, reizen we naar het oosten en begeven ons naar het naburige Botswana en de Kalahari-woestijn. Anders dan de Namib-woestijn, waarna Namibië wordt genoemd, is de Kalahari niet minder dramatisch en beslaat ze meer dan 900.000 vierkante kilometer. De San mensen zijn al lang in verband gebracht met deze barre omgeving en vanavond genieten we van een dansavond die inzicht geeft in hun cultuur van zang, dans en verhalen vertellen.

Dag 04 Okavango Delta

Na aankomst in Maun gaan we aan boord van de vlucht naar de Okavango Delta. Hier zullen we de Okavango Delta-excursie vervolgen.

Dag 05 Okavango Delta

De meest lonende en leuke manier om de schoonheid en sereniteit van dit ingewikkelde systeem van met lelies bedekte kanalen en lagunes te verkennen en te ervaren, is door mokoro. We vertrekken vroeg en worden per safarivoertuig naar het polingstation gebracht (ongeveer 1 uur transfer), waar we de polen zullen ontmoeten die ons naar de Delta zullen begeleiden. De polers zullen ons door het serene gebied van smalle rietbeklede kanalen leiden die uitkomen op prachtige lagunes. Als u een van de vele eilanden bereikt, kan een natuurwandeling met uw poler worden gemaakt. Na de wandeling keren we via mokoro via de kanalen terug naar het meerstation. Hoewel het mokoro-pad niet in de eerste plaats een activiteit is om het wild te bekijken, wordt een verscheidenheid aan wildparken gespot in dit ongerepte natuurgebied, waaronder olifanten, giraffen, kudu’s, impala’s en zebra’s.

Dag 06 Nata

Als we Maun vanmorgen achter ons laten (en ons weer verenigen met degenen die voor het upgradepakket hebben gekozen), begeven we ons naar de stad Nata. We zullen het grootste deel van de dag in onze vrachtwagen doorbrengen terwijl we door de noordelijke gebieden van de Makgadikgadi-pannen reizen. Ons activiteitenpakket zal de mogelijkheid bieden om ’s middags met een geleide gamedrive naar het Nata Sanctuary te gaan, dat de broedplaats vormt voor een groot aantal watervogels, waaronder pelikanen en flamingo’s met duizenden.

Dag 07 Chobe National Park

We staan ​​vroeg op vanochtend en gaan verder naar het noorden naar ons kamp aan de oevers van de Chobe-rivier. Deze middag is gereserveerd voor het verkennen van het Chobe National Park. We beginnen onze verkenning in 4 × 4 voertuigen, wat ons een goede en persoonlijke ervaring biedt met de vele olifanten die de rivier in de middag bezoeken. De middag eindigt met een ontspannen boottocht en een maaltijd die rond het kampvuur wordt geserveerd.

Dag 08 Zimbabwe – Victoria Falls

Met de herinneringen van onze ontmoetingen met wilde dieren stevig in ons geheugen gegrift, steken we vanmorgen de grens over in Zimbabwe en reizen we op korte afstand naar Victoria Falls. Vandaag heb je de mogelijkheid om de spectaculaire Victoria Falls te bezoeken, ook bekend onder de lokale naam “Mosi-oa Tunya” (de rook die dondert). Hoewel het grootste deel van vandaag gewijd is aan het bekijken van de machtige Zambezi-rivier terwijl deze de beneden in de Batoka-kloof afdaalt, biedt het bruisende avonturenstadje Victoria Falls ook een scala aan optionele activiteiten voor diegenen die ’s middags een dosis adrenaline willen. Voor de meer ontspannen reiziger zijn er ook ambachtelijke markten en coffeeshops. Vanavond genieten we van een optionele avondmaaltijd, je gids zal je helpen beslissen over de vele beschikbare opties.

Dag 09 Victoria Falls

Je tour eindigt na het ontbijt en met de vele activiteiten die worden aangeboden in Victoria Falls, vandaag is het de perfecte dag voor het avontuur dat het beste bij jouw stijl past. Of u nu rafting op de machtige Zambezi-rivier of geniet van een vlucht over de watervallen, dit is uw dag om te genieten van de vele attracties die worden aangeboden in Victoria Falls.

Dag 10 Amsterdam

Na het ontbijt worden we naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Schiphol. Hier komt de bijzondere reis ten einde. U kan terug kijken op een unieke ervaring.

Vervoer

De Vlucht
De Jeep

Hotelovernachtingen

Hilton Windhoek
dmkl

De reissom

De reis is inclusief:
✓ Retour transfer van en naar Schiphol
✓ Vlucht Amsterdam-Windhoek (1 tussenstop)
✓ Vlucht Victoria watervallen-Amsterdam (1 tussenstop)
✓ Hotelovernachting in Windhoek
✓ Reis met begeleiding met vervoer in luxe jeep
✓ Alle overnachtingen tijdens de rondreis
✓ Ontbijt en diner tijdens de rondreis
✓ Twee excursies in het Okavango Delta
✓ Helikoptervlucht over de Victoriawatervallen
✓ Privé diner cruise over de Zwambezi rivier
✓ Alle transfers
✓ Persoonlijke App met alle reisgegevens
✓ Reisbegeleiders tijdens de gehele reis aanwezig
✓ 23 kilo ruimbagage per persoon
✓ Toegang tot de Schiphol Lounge
✓ Boekingskosten
✓ ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en SGRZ dekking

De reis is exclusief:
✓ Reis- en annuleringsverzekering
✓ Overige maaltijden en drankjes
✓ Overige excursies

De reissom:
€6495,- per persoon. Deze reis alleen te boeken voor 6 – 10 personen.