Formule 1 Abu Dhabi ★

De reis

Donderdag 28 november
S’morgens staat er een bus klaar voor de reis naar Schiphol. Vanaf daar is de vlucht naar Abu Dhabi. Rond half twee s’nachts komt u aan op de luchthaven van Abu Dhabi. Hier staat een bus klaar om u naar het hotel te brengen.

Vrijdag 29 november
Vandaag staat de vrije training op het progamma. morgens staat het ontbijt voor u klaar. Daarna kunt u met het reisgezelschap gebruik maken van de vergaderzaal. In de middag is de tweede vrije training. Er zal een bus klaar staan om u naar het Circuit te brengen zodat u de vrije training kan bijwonen. S’avonds is er een vrij progamma.

Zaterdag 30 november
Na het ontbijt is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderzaal of u kunt de morgen vrij besteden om bijvoorbeeld aan het strand te liggen of naar het winkelcentrum te gaan. Na de lunch word u weer naar het Circuit gebracht voor de kwalificatie.

Zondag 1 december
Na het ontbijt is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderzaal of u kunt de morgen vrij besteden om bijvoorbeeld aan het strand te liggen of naar het winkelcentrum te gaan. Na de lunch word u weer naar het Circuit gebracht voor de race. Na de vuurwerkshow word u weer naar het hotel gebracht.

Maandag 2 december
helaas zit het formule 1 weekend er weer op. Na een vroeg ontbijt word u naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Schiphol. Vanaf Schiphol word u weer terug gebracht naar het punt van vertrek.

Het hotel

Het hotel
u verblijft op basis van logies en ontbijt
faciliteiten:

Het Circuit

Abu Dhabi circuit 2019

Reissom

De reis is inclusief:De reis is exclusief:


De reissom:
€1485,- per persoon